“Skandaloze”: Deputeti Saliu bën “të fortin” . Për të nuk vlejn procedurat dhe rregullat e kalimit të kufirit!

Deputeti Abdullah Saliu nga Aleanca për Shqiptarët kishte një debat të ashpër me rojet kufitare në vendkalimin kufitar Bllacë, natën e kaluar rreth orës 18:30.…

Lexo më tepër “Skandaloze”: Deputeti Saliu bën “të fortin” . Për të nuk vlejn procedurat dhe rregullat e kalimit të kufirit!

Në intervistë për Ora24.tv, Sedat Ramadani – Këshilltar në Qytetin e Shkupit nga Radhët e Lëvizjes BESA, flet për gjendjen aktuale në këtë institucion.

Flet edhe për shpenzimet e panevojshme të qytetarëve, por edhe për aktivitetet e domosdoshme që duhet ti ndërmarrë ky institucion. Ai po ashtu flet edhe…

Lexo më tepër Në intervistë për Ora24.tv, Sedat Ramadani – Këshilltar në Qytetin e Shkupit nga Radhët e Lëvizjes BESA, flet për gjendjen aktuale në këtë institucion.