Arben Zeqiri: Bindshëm fituam Gostivarin dhe Vrapçishtin, në vendvotimin 0543 në Dibër ka tentime për të pamundësuar fitoren e Bekim Pocestës (VIDEO)

Rezultati i sotëm është i kënaqshëm për Aleancën për Shqiptarët dhe Alternativën. Fituam bindshëm me një dallim prej 5 mijë votave në Komunën e Gostivarit,…

Lexo më tepër Arben Zeqiri: Bindshëm fituam Gostivarin dhe Vrapçishtin, në vendvotimin 0543 në Dibër ka tentime për të pamundësuar fitoren e Bekim Pocestës (VIDEO)