MASH-i mori vendim të përkohshëm: Në shkollat e mesme të mjekësisë do të regjistrohen vetëm nxënësit me mësim të rregullt

Ministria e Arsimit dhe Shkencës njoftoi të gjitha shkollat e mesme publike në vend të cilët kanë marrë verifikimin për realizimin e mësimdhënies në profesionet…

Lexo më tepër MASH-i mori vendim të përkohshëm: Në shkollat e mesme të mjekësisë do të regjistrohen vetëm nxënësit me mësim të rregullt