(VIDEO) Antikorrupsioni hapi lëndë për tenderin 1.8 milionësh të “Eurovias”-s, reagojnë edhe partitë opozitare

Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit ka dërguar kërkesë tek Bashkimi Demokratik për Integrim, se përse ata dhe kompania “Eurovia e kanë shkelur ligjin përmes donacioneve,…

Lexo më tepër (VIDEO) Antikorrupsioni hapi lëndë për tenderin 1.8 milionësh të “Eurovias”-s, reagojnë edhe partitë opozitare