4 shenjat e horoskopit më të fuqishme e më të pushtetshme

Shkup, 21 nëntor – Sipas astrologjisë çdo shenjë e horoskopit ka karakterisitikat e saj, por këto katër dallohen për një karakter më të fortë dhe janë më të pushtetshme.

Bëhet fjalë për Dashin, i cili ëshë më i forti nga të gjithë shenjat në horoskop. Njerëzit në shenjën e Dashit njihen për energjinë dhe vitalitetin e tyre si dhe për ndërrmarjen e sfidave të reja. Dashi nuk trembet prej askujt dhe kjo është pikërisht ajo çfarë e bën atë më të pushtetshëm.

Njerëz të famshëm të lindur në shenjën e Dashit:

Johann Sebastian Bach
Maya Angelou
René Descartes
Harry Houdini
Billie Holiday
Charles Chaplin
Lady Gaga
Akrepi gjithashtu bën pjesë në këtë grup. Njerëzit me shenjën e Akrepit nuk preken lehtë dhe janë të gatshëm të bëjnë çdo gjë për të arritur qëllimet e tyre. Ata janë shumë kritikues, paksa arrogantë dhe nuk janë të lehtë për t’u kuptuar. Ajo çfarë i bën ata të pushtetshëm është vendosmëria.

Njerëz të famshëm të lindur në shenjën e Akrepit:

Pablo Picasso
Marie Anotinette
Jimmy Kimmel
Leonardo DiCaprio
Katy Perry
Ryan Gosling
Edhe pse njihen për persona që ndryshojnë shpesh, Gaforret janë gjithashtu shumë të fortë dhe rezistentë. Ata kanë vetëbesim dhe kjo i ndihmon të dalin gjithmonë të parët. Ambicia e tyre i bën edhe më të fuqishëm për të arritur çdo gjë në jetë, si në anën profesionale ashtu edhe atë sentimentale.

Njerëz të famshëm të lindur në shenjën e Gaforres:

Gustave Klimt
Julius Caesar
Meryl Streep
George W. Bush
Frida Kahlo
Princi William
Sigurisht që kësaj liste nuk mund t’i mungonte Luani. Ata që kanë lindur në shenjën e Luanit mund të konsiderohen me fat. Karakteri i tyre dominues, i fortë dhe luftarak i ndihmon të arrijnë me lehtësi qëllimet e tyre. Diçka që ndoshta nuk i ndihmon gjithmonë është kokëfortësia e tyre, por kjo harrohet shpejt me karizmën dhe energjinë që të përcjellin.

Njerëz të famshëm të lindur në shenjën e Luanit:

Andy Warhol
Barack Obama
Madonna
Louis Armstrong
Jacqueline Kennedy Onassis
Amelia Earhart