Arbër Ademi: Në shkollat fillore 32.15% janë shqiptarë

Shkup – Ish-Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi në emisionin Click Plus në TV21, për herë të parë bëri të ditur detaje për regjistrimin e filloristëve në vitin shkollor 2017/18.
Ademi tha se 121.272 maqedonas respektivisht 64,22%, ndërsa shqiptar 60,709 respektivisht 32,15%.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftv21hd%2Fvideos%2F217407069991008%2F&show_text=false&width=560