Arifi: Mbjellja e drunjëve për nder të festave kombëtare: 22 dhe 28 Nëntorit vazhdon në çdo fshat të Komunës së Likovës

Likovë, 22 nëntor – Mbjellja e drunjëve për nder të festave kombëtare: 22 dhe 28 Nëntorit vazhdon në çdo fshat, të Komunës së Likovës. Festojmë festat me mbjellje për ardhmërinë tonë dhe kujtim ndaj atyre që lan vepra.

“Fillojme me mbjelljen e drunjëve në vendet publike në tërë territorin e Komunës së Likovës për nder të festave kombëtare, të 22 dhe 28 Nëntorit, ku për çdo shkronjë të alfabetit të gjuhës shqipe dhe për çdo dëshmorë të rënë gjatë luftës së lavdishme të UÇK-së gjatë vitit 2001 do të mbjellen drunjë.” – shërbimi për informim i Komunës së Likovës.