Arsovska propozon që të ndahen 2 milion denarë për familjarët e viktimave

Qyteti i Shkupit ka ndarë 2 milion denarë për familjet e viktimave që humbën jetën nga aksidenti fatal në Bullgari, informon Zhurnal.

Kryetarja e Qytetit të Shkupit ka dhënë propozim që ndihma finansiare të ndahet javën e ardhshme, si shenjë solidariteti ndaj familjarëve.

Qyteti i Shkupit edhe njëherë ndjenë keqardhje dhe shprehë ngushëllime deri te familjarët, ndërsa të lënduarve u dëshiron shërim././ora24.tv