Grubi i del në mbrojtje Kovaçevskit, ndaj dhe e përkrah qëndrimin e Kryeministrit Kovaçevski në lidhje me dialogun bilateral me Bulgarinë

Zëvendës kryeministri i parë i RMV, Artan Grubi përmes një postimi në profilin e tij në FB ka dalur në përkrahje të kryeministrit Kovaçevski, shkruan…

Lexo më tepër Grubi i del në mbrojtje Kovaçevskit, ndaj dhe e përkrah qëndrimin e Kryeministrit Kovaçevski në lidhje me dialogun bilateral me Bulgarinë

Minimi i pakontrolluar i gurores në Dëbërcë shkakton dëme materiale, Blerim Sejdiu i panjoftuar për ankesën e banorëve (Video)

Sot banorët e fshatit Dëbërcë të Komunës së Zhelinës kanë protestuar tek urra e fshatit për shqetësimet që ua shkakton “gurorja” e cila kryen minime dhe jo…

Lexo më tepër Minimi i pakontrolluar i gurores në Dëbërcë shkakton dëme materiale, Blerim Sejdiu i panjoftuar për ankesën e banorëve (Video)