Mickoski: Sa është qeveria pro vlerave evropiane, shihet pas shkeljes së BE-së me marrëveshjen për korridoret 8 dhe 10D, do ta rinegociojmë marrëveshjen

“Ne si qeveri e ardhshme do të trashëgojmë një projekt që do të ketë shumë paqartësi, shumë pikëpyetje dhe prandaj u përpoqëm ta korrigjojmë procesin,…

Lexo më tepër Mickoski: Sa është qeveria pro vlerave evropiane, shihet pas shkeljes së BE-së me marrëveshjen për korridoret 8 dhe 10D, do ta rinegociojmë marrëveshjen