Banorët zbresin me çarçafë nga pallati i zhytur në tokë!

Shkup, 26 nëntor – Në Durrës, një pallat i kohës së komunizmit është zhytur dy kate nën tokë si pasojë e tërmetit të fortë që goditi vendin në orët e para të mëngjesit. Banorët e dy kateve të para, të paktën katër persona nga të cilët dy të moshuar, dhe një nënë me të bijën, kanë ngecur nëntokë ngaqë forcat xheniere nuk ndërhyjnë dot.

Një familje që jetonte në katin e katërt të kësaj ndërtese gjeti mënyrën për të zbritur në tokë, aty ku do të ishin më të sigurt. Ngaqë pallati u zhyt, kati i katërt zbriti në lartësinë e katit të dytë. Përmes çarçafëve të lidhur me njëri-tjetrin, të fiksuar në një objekt të rëndë brenda të shtëpisë, ata u zvarritën me radhë deri sa zbritën.