BDI propozon Naser Ziberin për Avokat të Popullit

Shkup – Komisioni Parlamentar për Zgjedhjet dhe Emërimet përcaktoi listën e kandidatëve të regjistruar për zgjedhjen e kryetarit dhe anëtarëve të KSHZ-së, dhe me propozimin e BDI-së, Naser Ziber me shtatë vota “për” u përcaktua kandidat për Avokatin e Popullit, transmeton Zyrtare.net.

Ndërkohë u njoftuat se konkursi për anëtarët e KSHZ-së ka përfunduar, ndërsa Komisioni ka marrë aplikime nga 14 kandidatë, përfshirë anëtarët e mëparshëm dhe aktualë, si dhe punonjësit e Komisionit dhe avokatët./ora24.tv/