Bizneset që arritën t’u përshtaten rregullave të pandemisë

Ekonomi – Sektori i transportit radhitet menjëherë pas sektorit të hotelerisë dhe gastronomisë në Maqedoninë e Veriut që pësoi humbje më të mëdha nga kriza e pandemisë së koronavirusit, njofton REL.