Grubi: Po ndërtohet autostradë e re Tetovë-Gostivar, Kovaçevski: 30 vjet askush nuk donte të ndërtonte autostradë për në Shqipëri

Të gjitha pengesat janë kapërcyer dhe është konfirmuar përzgjedhja e kompanisë IRD si konsulente dhe mbikëqyrëse e punimeve në Korridorin 8 dhe 10-D, që do…

Lexo më tepër Grubi: Po ndërtohet autostradë e re Tetovë-Gostivar, Kovaçevski: 30 vjet askush nuk donte të ndërtonte autostradë për në Shqipëri