Princesha Beatrice bëhet nënë për herë të parë, sjell në jetë vajzën e saj, stërmbesa e 12-të e mbretëreshës Elizabet (FOTOT)

Princesha Beatrice dhe burri i saj Edoardo Mapelli Mozzi janë bërë prindër për herë të parë. Sipas BBC, mbesa e Mbretëreshës lindi fëmijën e saj të…

Lexo më tepër Princesha Beatrice bëhet nënë për herë të parë, sjell në jetë vajzën e saj, stërmbesa e 12-të e mbretëreshës Elizabet (FOTOT)