Mungon një nga të pandehurit, anulohet gjykimi për zjarrin në spitalin modular, familjarët: Vetëm anulohet gjykimi, ne duam drejtësi

Është shtyrë sërish seanca kryesore për zjarrin në spitalin modular në Tetovë që mori jetën e 14 personave, pasi Artan Etemi, njëri nga të akuzuarit,…

Lexo më tepër Mungon një nga të pandehurit, anulohet gjykimi për zjarrin në spitalin modular, familjarët: Vetëm anulohet gjykimi, ne duam drejtësi

Procedurë disiplinore për ish-prokuroren për krim të organizuar dhe korrupsion Vilma Ruskovska dhe dy koleget e saj

Komisioni Disiplinor i Prokurorisë Publike të Republikës së Maqedonisë së Veriut ka marrë vendim me të cilin “fillohet procedurë disiplinore kundër ish-prokurores publike themelore të…

Lexo më tepër Procedurë disiplinore për ish-prokuroren për krim të organizuar dhe korrupsion Vilma Ruskovska dhe dy koleget e saj