Rubin: Është e rëndësishme të parandalojmë “Russia Today” dhe “Sputnik” që të shkaktojnë dëme në Maqedoninë e Veriut

James Rubin, përfaqësues special dhe koordinator i Qendrës për Angazhim Global në Departamentin Amerikan të Shtetit, në një intervistë për “Zërin e Amerikës”, deklaroi se…

Lexo më tepër Rubin: Është e rëndësishme të parandalojmë “Russia Today” dhe “Sputnik” që të shkaktojnë dëme në Maqedoninë e Veriut