Drejtori i Hekurudhave, Adnan Azizi takon ish-punëtorin njëkohësisht njërin nga protestuesit Dehar Deharin, i premton punësim me vendim

Shkup – Drejtori i hekurudhave të Maqedonisë Adnan Azizi, sot priti në një takim në zyrën e tij, njërin nga ish-punëtorët e Drejtorisë së Hekurudhave…

Lexo më tepër Drejtori i Hekurudhave, Adnan Azizi takon ish-punëtorin njëkohësisht njërin nga protestuesit Dehar Deharin, i premton punësim me vendim

Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural: Me 9,2 milionë euro do të mbështeten mbi 350 projekte për modernizimin e ekonomisë bujqësore

Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural, i informon aplikuesit e vitit 2020 për mbështetje financiare përmes programit IPARD 2, Msa 1 “Investime…

Lexo më tepër Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural: Me 9,2 milionë euro do të mbështeten mbi 350 projekte për modernizimin e ekonomisë bujqësore