Gjukanoviç në darkën e liderëve të Ballkanit në Nju Jork: Rikthimi i ideve të viteve 90-ta kërcënon stabilitetin e Ballkanit

Presidenti i Malit të Zi, Milo Gjukanoviç, konsideron se po ndjehen refleksione të “trazirave politike globale” dhe këto trazira kanë sjellë rikthimin e sërishëm të…

Lexo më tepër Gjukanoviç në darkën e liderëve të Ballkanit në Nju Jork: Rikthimi i ideve të viteve 90-ta kërcënon stabilitetin e Ballkanit

Gjukanoviç: Pas humbjes së Kosovës, Mali i Zi është kompensimi më tërheqës për “Serbinë e Madhe”

“Nacionalizmi i madh serb dëshiron të përfitojë nga rirregullimi gjeopolitik, pavarësisht faktit se Ballkanit tashmë kjo i ka kushtuar 150,000 jetë njerëzish”. Kështu ka deklaruar presidenti…

Lexo më tepër Gjukanoviç: Pas humbjes së Kosovës, Mali i Zi është kompensimi më tërheqës për “Serbinë e Madhe”