Red Rain, sponzor kryesor i garës së Motoçiklizmit në Uglar të Gjilanit!

Këtë të diel në fshatin Uglar të Gjilanit është mbajtur gara e motoçiklizmit, garë kjo ku sponsor kryesorëka brendin e njohur të energjisë, Red Rain. Por jo vetëm kaq, motoçiklisti  dhe influenceri i brendit Red Rain, Blerim Aliu i njohur me nofkën ‘Livoci’ ka zënë vendin e…

Lexo më tepër Red Rain, sponzor kryesor i garës së Motoçiklizmit në Uglar të Gjilanit!

Esat Dehari nga Sllupçani boton librin për tërmetet politike që kanë “dridhur” Kumanovën 20 vite rresht

Profesori Esat Dehari, nga Sllupçani i Likovës, ka botuar librin me titull “Tërmetet Politike 1981-2001”, libër që i kushtohet zhvillimeve politike në Kumanovë e rrethinë…

Lexo më tepër Esat Dehari nga Sllupçani boton librin për tërmetet politike që kanë “dridhur” Kumanovën 20 vite rresht