Saliu: Deri ku mund të shkojë shqiptari për pak pushtet? Një qytetar e konteston vendimin për shpalljen e Rifat Jasharit “Qytetar nderi” në Tetovë

Shkruan: Furkan Saliu, gazetar K’shu aksidentalisht, në kohën kur Riftat Jashari shpallet Qytetar nderi i Tetovës, një qytetar e denoncon rastin dhe e konteston këtë…

Lexo më tepër Saliu: Deri ku mund të shkojë shqiptari për pak pushtet? Një qytetar e konteston vendimin për shpalljen e Rifat Jasharit “Qytetar nderi” në Tetovë