Nga dhoma private për takime, te rregulli i “pathyeshëm”! Si Gerard Pique thuri plane për të tradhtuar Shakirën dhe askush mos të dyshonte se bënte jetë të dyfishtë

Gerard Pique kishte thurur plane për të tradhtuar Shakirën, në mënyrë që lidhjet e tij jashtëmartesore të mos zbuloheshin as nga paparacët dhe as nga…

Lexo më tepër Nga dhoma private për takime, te rregulli i “pathyeshëm”! Si Gerard Pique thuri plane për të tradhtuar Shakirën dhe askush mos të dyshonte se bënte jetë të dyfishtë