Twitteri po lanson një veçori të re si në Android ashtu edhe në iOS që ju lejon të kombinoni tekstin, fotot, videot dhe GIF-të në një tweet të vetëm

Funksioni u vërejt për herë të parë nga inxhinieri, Alessandro Paluzzi në muajin prill, derisa Twitter më vonë e konfirmoi se po punon në postimet…

Lexo më tepër Twitteri po lanson një veçori të re si në Android ashtu edhe në iOS që ju lejon të kombinoni tekstin, fotot, videot dhe GIF-të në një tweet të vetëm