Intervistë me Bujamin Rushitin, Këshilltar i Lëvizjes BESA në Këshillin e Komunës së Bërvenicës

Këshilltari në Këshillin komunal në Komunën e Bërvenicës, Bujamin Rushiti, i cili është nga radhët e Lëvizjes BESA, në intervitsë për Ora24.tv flet për sfidat…

Lexo më tepër Intervistë me Bujamin Rushitin, Këshilltar i Lëvizjes BESA në Këshillin e Komunës së Bërvenicës

Zv/Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arafat Shabani në intervistë për Ora24.tv. Ja pfar do t ndodh me librat me përmbajtje fyese dhe me maturën shtetërore!

Në intervistë për Ora24.tv zëvendësministri Arafat Shabani flet për planet dhe mënyrën se si do të largohen librat që kanë përmbajtje fyese për shqiptarët.  …

Lexo më tepër Zv/Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arafat Shabani në intervistë për Ora24.tv. Ja pfar do t ndodh me librat me përmbajtje fyese dhe me maturën shtetërore!

Melinda Rashidi: Opozita shqiptare dështoj kur ishte në pushtet! Funksionarët e Lëvizjes BESA shembull e të pakorruptuar!

Anëtarja e Kryesisë Qendrore të Lëvizjes BESA, Melinda Rashidi, në intervistë për Ora24.tv ka folur për bllokimet e Kuvendit, zgjidhjet politike që duhet të bëhen…

Lexo më tepër Melinda Rashidi: Opozita shqiptare dështoj kur ishte në pushtet! Funksionarët e Lëvizjes BESA shembull e të pakorruptuar!

Koordinatori i Grupit parlamentr të ASH-AAA-së Skënder Rexhepi, në intervistë për Ora24.tv ka folur rreth zhvillimeve më të fundit politike në vend.

Ai ka treguar kushtet të cilat duhet ti plotësojë pushteti që opozita shqiptare të tërhiqet nga bllokimet në Kuvend. Por edhe për Ligjin për shtetësinë.…

Lexo më tepër Koordinatori i Grupit parlamentr të ASH-AAA-së Skënder Rexhepi, në intervistë për Ora24.tv ka folur rreth zhvillimeve më të fundit politike në vend.