Debat i nxehtë mes Agim Veliut dhe Rron Gjinovcit

Rrugaç, eksponent i LDK-së, ishin këto nga disa shprehjet që u përdorën në debatin e mbrëmshëm ndërmjet nënkryetarit të LDK-së Agim Veliu dhe aktivistit të shoqërisë civile Rron Gjinovcit, në emisionin Pressing që transmetohet në televizionin T7, debat të cilin e filloi Rron Gjinovci, pasiqë e provokoi Agim Veliun në lidhje me largimin e ish-nënkryetares së LDK-së znjs. Vjosa Osmani nga partia.

I menjëhershëm ishte kundërpërgjigja e aktivistit të shoqërisë civile Rron Gjinovcit i cili ia ktheu z.Agim Veliut, me fjalët se kur do tërhiqeni nga politika dhe të ua jepni hapsirën të rinjve të LDK-së, z. Agim Veliu nuk ngurroi duke i thënë se do tërhiqem nga politika atëherë kur ty do të largohesh nga rrugaçëria politike.

https://www.facebook.com/631247780273114/videos/181154437089053

 

 

Lini një Përgjigje