Dënohen 306 persona për mosmbajtje të maskës

MAQEDONI – Ministria e Brendshme u bën apel qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria, në mënyrë që të merren me Covid-19. transmeton slobodenpecat.mk

Gjatë 24 orëve të kaluara në territorin e Republikës së Maqedonisë Veriore, lidhur me masën për mbajtjen e mbrojtjes personale të një personi, janë regjistruar 306 shkelje, tha Ministria e Brendshme.
Ministria e Brendshme u bën apel qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria, në mënyrë që të merren me Covid-19./