Dita e Alfabetit-ITKSH-Shkup, promovon pullën postare me figurën e Presidentit Wilson

Shkup, 22 nëntor – Në kuadër të manifestimit kulturor “Ditët e Alfabetit “ITKSh-SHkup, sot mban partonazhin e 12-të -Hapja e ekspozitës së përhershme “W.Wilson”, promovimi i pullës postare me figurën e ish Presidentit Wilson dhe shpallja e bashkëpuntorëve të jashtëm të Insitutit.

Në ngajarje, fjalime do të kenë kryetari I ITKSH-së , Skender Asani, kryetari I Kuvendit Talat Xhaferri,drejtori i Postës së Maqedonisë së Veriut Ejup Rustemi,kryetarja e komunës Stounton / SHBA, Carolyn Dull, kryetari i komunës se Cairit , Visar Ganiu , Drejtoresha e W.Wilson Presidential,Robi Vol Seldeneck dhe Drejtori i Institutit të studimeve shiptare dhe protestante , David Hosalfook./aktuale.mk

Ngjarja do të mbahet në sallën Wilson , në ITKSH-SHkup në orën 10:00./flesh24