Edhe lumi Dragor në Manastir afër daljes nga shtrati

MANASTIR – Pas reshjeve të mëdha të shiut, niveli i ujit të lumit Dragor në Manastir është rritur, raporton TV Terra. Njofton mk.tv21.tv

 

Ndërmarrja Publike “Vodovod” në Manastir thotë se situata në stacionin e pompimit të vendosur në vendbanimin Dovledzik është alarmante. Ata shtuan se muri mbajtës u ndërtua me kohë për të parandaluar përmbytjet në zonë.

 

 

Për sot, meteorologët parashikojnë reshje shiu, dhe në shumë vende do të jenë të dendura dhe lokalisht pritet të bjerë shi mbi 30 l / m2.

 

Reshjet e shiut do të jenë kohë pas kohe të rrëmbyeshme, të ndjekura nga shtrëngata të rralla.

 

 

Shiu do të vazhdojë edhe nesër, i cili në disa vende do të jetë më i fortë dhe i rrëmbyeshëm./ora24.tv

 

Për më shumë linku :

https://mk.tv21.tv/video-zgolemen-vodostojot-na-reka-dragor-vo-bitola-sostojbata-kaj-pumpnata-stanitsa-alarmantna/