Ekskluzive/ Fifi zbuloi moshën që kishte kur u dashurua për herë të parë

Fifi i është përgjigjur pyetjeve të fansave. Ajo së fundmi u dha mundësinë fansave të saj të pyesnin atë çfarë u intereson atyre, dhe ata nuk ngurruan të bënin pyetjet e tyre menjëherë. Raporton gazeta Blic

Dikush nga fansat e saj ishte mjaft kurioz për ta pyetur se kur ishte dashuruar ajo për herë të parë.

“Në çfarë moshe je dashuruar për herë të parë?”

Fifi nuk ngurroi duke u përgjegjur se ajo ishte dashuruar për herë të parë në moshën 21 vjeçare./ora24.tv