Epidemiologu i njohur akuzohet për kontrabandë të artefakteve

Shkup – Epidemiologu i njohur maqedonas, i cili është i afërt me VMRO-DPMNE-në, Velo Markovski, akuzohet për hetime arkeologjike antiligjore dhe kontrabandë të artefakteve.

Sipas portalit SDK.mk Markovski supozohet se është pjesë e grupit tetë anëtarësh që akuzohet për të njëjtën vepër.

Thuhet se një pjesë të artefakteve ai i ka ruajtur në banesën e tij.

Rasti hetohet nga organet e rendit./ora24.tv

Linku i lajmit të plotë: https://sdk.mk/index.php/makedonija/obvinet-d-r-velo-markovski-i-ushte-7-litsa-za-nezakonski-arheoloshki-istrazhuvana-i-shverts-na-artefakti/