Filipçe: Kafenetë do punojnë deri ora 21:00, nga 21 janari

Më 21 janar, do të merret një vendim për zgjatjen e punës së ambienteve të hotelierisë deri në orën 21:00, por gjithashtu mundësia për të zgjatur orët e tyre të punës deri në orën 11 pasdite, tha në përgjigje të një pyetjeje gazetari Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipce. njofton MIA

Siç tha ai, të gjitha masat e tjera parandaluese mbeten në fuqi pas 21 janarit.

“E vetmja gjë që do të ndodhë më 21 janar është që orari i punës i furnizuesve të ushqimit sigurisht që do të zgjatet deri në orën 21, dhe sipas vlerësimit të situatës deri në orën 21, përfundimisht aplikimi i tyre për punë do të konsiderohet deri në orën 23. “Sidoqoftë, të gjitha masat e tjera mbeten në fuqi,” tha Filipçe./ora24.tv