“Fotografia ime vlen një miliard”: Inteligjenca artificiale krijoi një këngë rap të Trump

Një reper amerikan i njohur me emrin artistik Hi-Rez gjeneroi zërin e Donald Trump me ndihmën e inteligjencës artificiale dhe publikoi një këngë të titulluar First Day Out në iTunes .

Javën e kaluar, Trump u arrestua dhe u bë fotografia e tij historike nga policia.

Siç ndodh zakonisht me të gjitha të ashtuquajturat magshots, fotografia u përhap shpejt në rrjetet sociale, u krijuan shumë meme dhe reperi përdori inteligjencën artificiale për të krijuar zërin e Trump në këngë dhe e publikoi atë në platforma.

First Day Out u hodh në vendin e dytë në 40 këngët më të mira hip-hop amerikane të iTunes. Para saj është vetëm reperja Doja Kat me Paint The Town Red .

Në një imitim dixhital të ish-presidentit, Hi-Res imagjinon se si u ndje Trump pas arrestimit dhe më pas lirimit të tij me kusht. “Dalë me kusht… Nuk do ta shoh brendësinë e qelisë…”, është pjesë e tekstit të këngës.