Gili dhe Sabriu lansojnë projektin e ri “Bon be”

Hiti veror  muzikor duket se erdhi sonte.

Gili dhe Sabri Fejzullahu sapo kanë lansuar këngën e tyre ritmike “Bon Be”, shkruan IndeksOnline.

Me një melodi verore e videoklip pranë detit, bashkëpunimii i tyre shihet se do ketë sukses pa dyshim.

Për muzikën dhe tekstin u kujdes Ilir Berani