Gjendet një grua e vdekur në mal

Zjarëfikësit sot afër orës 11:00, pas shuarjes të një zjari në Rali afër Sopotit kanë gjetur një trup femre të djegur . raporton plusinfo.mk

Pas gjetje së trupit te djegur, është lajmëruar dhe policia e cila ka mbëritur në vendngjarje dhe ka marrë trupin për autopsi.

Pas autopsisë është konstatuar se viktima është A.G (85)

Zjari kishte rënë në një shtëpi ku pas hetimeve është bërë e ditur se është pronë e viktimës A.G (85) ./ora24.tv