Gjobiten 101 shoferë në Draçevë

MAQEDONI – Ministria e Brendshme dje (12.01.) Vazhdoi me kontrollet e intensifikuara të veprimit në fushën e trafikut. njofton kurir.mk 

“Në territorin e Draçevës, u shqiptuan gjithsej 101 masa, nga të cilat 14 për ngasje pa patentë shofer, 12 për automjete të paregjistruara, gjashtë për shpejtësi të shpejtë, dy për ngasje nën ndikimin e alkoolit, nëntë sanksione për përdorimin e një telefoni celular. Kontrollet e intensifikuara të trafikut do të vazhdojnë në ditët në vijim. Ne apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e trafikut në mënyrë që të rrisin sigurinë në komunikacion”, informon Ministria e Brendshme./ora24.tv