Hajredini: Shqiptarët janë properendimor, s’ka nevoj për takim liderësh në Tiranë

Shkruan: Xhevdet Hajredini

Orientimi properëndimor është i gjithë shqiptarëve të Maqedonisë, pa përjashtim. Për këtë qëllim, nuk ka nevojë për kurfar takimi në Tiranë. BE dhe SHBA pa ndërprerë nga dy shtetet kërkojnë nga skena politike ti largojnë politikanët e korruptuar, e jo të fotografohen me Edi Ramën e incineratorëve në Tiranë.

*Xhevdet Hajredini, Ish ministër i Financave