Humbet 47 vjeçari nga Gostivari, rasti paraqitet në polici

Kronikë – SPB Tetovë , me datën (1 janar) në orën 08 e 50 minuta, deklaroi se F.S. (60) nga Gostivari raportoi se nipi i tij Q. I. (47) nga Gostivari, ishte larguar nga shtëpia në drejtim të panjohur dhe nuk është kthyer ende.

Nga SPB, ene nuk ka dhënë ndonjë sqarim shtesë në lidhje me rastin./ora24.tv/