Janë arrestuar dy plaçkitës nga Shkupi

Nëpunës të policisë nga SPB Shkup arrestuan dje A.K (28) dhe M.K. (28) nga Shkupi të cilët të njëjtën ditë në ora 17:50 kanë plaçkitur një shtëpi në bulevardin “Aradhët partizane” njoftoi Ministria e Punëve të Brendshme, njofton tv21.tv

Menjëherë pas marrjes së denoncimit, siç theksohet, janë ndërmarrë masa dhe aktivitete dhe kryerësit janë arrestuar dhe pasi të dokumentohet çështja, kundër tyre do të parashtrohet padi përkatëse./ora24.tv/