Intervistë me Bujamin Rushitin, Këshilltar i Lëvizjes BESA në Këshillin e Komunës së Bërvenicës

Këshilltari në Këshillin komunal në Komunën e Bërvenicës, Bujamin Rushiti, i cili është nga radhët e Lëvizjes BESA, në intervitsë për Ora24.tv flet për sfidat e kësaj komune, posaçërisht gjatë pandemisë.
 
Ai ka folur për investimet infrastrukturore dhe në arsim.
 
Për veprimtaritë e bizneseve në këtë komunë rurale të Pollogut por edhe për zgjedhjet e ardhshme lokale.
 
Ndiqni intervistën e plotë: