Këtë vit nuk do zhvillohet takimi i Michurin-it

MAQEDONI – Bordi për organizimin e takimit të Michurik informon se për shkak të pandemisë Covid-19, u mor një vendim që të mos organizohej takimi tradicional i Michurin për Vitin e Ri të Vjetër.transmeton kurir.mk

– Por tradita do të vazhdojë me pjesën humanitare, të gjitha me qëllim që të ruhet tradita e takimit të Michurinës. Festa do të shënohet me një pjesë humanitare ku paketat e ushqimit do të shpërndahen për kategoritë e rrezikuara të qytetarëve që jetojnë në vendbanimin e Micurin dhe Komunën e Aerodromit. Qëllimi është të mbash një traditë që do të vazhdojë në vitet e ardhshme, informon Presidenti i Bordit, Georgi Gastarov.

Programi do të fillojë me një kremtim dhe liturgji sot në mesditë në S.V. Nëna e Zotit duke filluar në orën 12./ora24.tv