Kodra e Diellit: Arrin deri në 52 centimetra, trashësia e borës

Tetovë – Trashësia e borës në Kodrën e Diellit këtë mëngjes është 52 centimetra. Më shumë shi gjatë natës ka rënë në Dibër, Pozharan, Tetovë, Kriva Pallankë, Berovë, Krushevë dhe Shkup, lajmëron Telegrafi.

Më e ftohtë është në Kriva Pallankë dhe Kumanovë ku temperaturat u ulen në 1 gradë, në Tetovë, Shtip dhe Dibër 2 gradë, ndërsa në Shkup u mat temperatura 3 gradë./ora24.tv/