KRRE: Sot publikohen, çmime të reja të derivateve të naftës

Shkup – Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) gjatë ditës së sotme do të publikoj çmimet e reja të derivateve të naftës të cilat do të jenë në fuqi deri të hënën e ardhshme, njofton derveni.info
Javën e kaluar me vendim të KRRE-së, çmimi i benzinës Euro Super -95 dhe Euro Super -98 u rritën për 1 denar, derisa dizeli për gjysmë denari./ora24.tv/