LSDM: Apasiev të mos përhap gjuhën e urrejtjes në rrjetet sociale

Kreu i së Majtës dërgoi një mesazh skandaloz, ekstrem dhe kërcënues në profilin e tij në Facebook, të cilin më vonë e fshiu, tha zëdhënësi i LSDM Bogdanka Kuzeska. njofton makfax.com.mk

Siç tha ai në mesazh, ishte shkruar: “Fëmijët do të pështyjnë gjak mbi ty”, e cila është gjuhë e urrejtjes dhe është e papranueshme, aq më tepër që vjen nga një përfaqësues i njerëzve në Kuvend.

“Për të gjithë periudhën që kur e Majta ka qenë pjesë e Asamblesë, ata nuk kanë ofruar asgjë përveç urrejtjes, përçarjeve, kërcënimeve dhe populizmit. Asnjë projekt i vetëm, asnjë ide, asnjë propozim në interes të qytetarëve dhe shtetit. Vetëreklamim, me populizëm të lirë dhe asgjë më shumë – dhe gjithmonë në përputhje me politizimin, bllokadat, shkatërrimet e VMRO DPMNE. “Ashtu si VMRO DPMNE, me ndryshime absurde ata u përpoqën të bllokonin mbështetjen financiare të qytetarëve dhe kompanive të prekura nga kriza Kovid, ashtu si VMRO DPMNE dhe Levica kundërshtojnë kryerjen e një regjistrimi,” tha Kuzeska.