LSDM dixhitalizon librezat e antarsisë

“Numërimi” i anëtarësisë fillon në prag të zgjedhjeve të para të drejtpërdrejta brenda-partiake për udhëheqësin e LSDM-së, të paralajmëruar për pranverë, kur skadon mandati i dytë i Zoran Zaev në krye të partisë. Transmeton 360stepeni.mk

 

LSDM fillon procedurën për azhurnimin e anëtarësisë dhe regjistrimin aktiv të secilit anëtar, sipas një procedure specifike dhe afateve për zbatimin e procedurës e cila do të zgjasë deri më 25 shkurt, tha sekretari i përgjithshëm i partisë Ljupço Nikollovski, në një adresë video për anëtarësimin.

 

“Numërimi” i anëtarësisë fillon në pritje të zgjedhjeve të para të drejtpërdrejta brenda-partiake për udhëheqësin e LSDM-së, të njoftuara për pranverë, kur skadon mandati i dytë i Zoran Zaev në krye të partisë.

 

Duke përshkruar procedurën për azhurnimin e anëtarësimit në LSDM, Nikollovski njoftoi se procesi do të përfundojë me lëshimin e kartave të reja të anëtarësisë, dmth që broshurat ekzistuese prej letre do të zëvendësohen me, siç thotë ai, moderne – dixhitale.

 

“Procedura në LSDM fillon sot nga njësitë më të vogla organizative të partisë, bordet lokale. Ekipet nga bordet lokale do të vizitojnë secilin nga anëtarët tanë, do të flasin në të gjithë atdheun, natyrisht duke respektuar masat për mbrojtje kundër koronavirusit.

Për më tepër, procedura vazhdon në komisionet e organizatave komunale, deri tek organet më të larta të partisë dhe tek Bordi Qendror. Plotësisht transparent dhe i përgjegjshëm.

Regjistrimi aktiv mund të realizohet përmes regjistrimit të pavarur online, në formë elektronike.

Ne do ta përfundojmë këtë proces modern, transparent duke lëshuar karta elektronike të reja, moderne të anëtarësimit, të personalizuara për secilin anëtar të partisë. “Ne do të zëvendësojmë letrën aktuale me ato të reja, dixhitale.” thotë Nikollovski në adresën e videos./ora24.tv