Mbyllet spitali modular i ndërtuar tek Spitali Infektiv në Shkup

Baraka të zbrasta, krevatë të rregulluara- spitali modular në SHkup mbyllet pas vetëm 2 muaj punë- njofton Telma.

Jozyrtarisht arsyeja është mospasja e kuadrit dhe kushteve.

Zyrtarisht, nuk ka pacientë. Spitali pacientët e parë i paranoi në mesin e muajit tetor dhe për një kohë të shkurtë u hospitalizuan 75 pacientë ./ora24.tv/