Mickoski: LSDM dhe BDI duan ta fshehin rastin e Onkologjisë

Në debatin e djeshëm në parlament janë dëgjuar shpërthime të ndryshme nga deputetë e shumicës qeverisëse. Të përzierat që ndien secili nga ne për atë që ndodhi në Klinikën e Onkologjisë, e cila është rezultat i personelit mjekësor të afërt me partitë në pushtet LSDM dhe BDI, ndërsa qeveria po përpiqet në çdo mënyrë ta fshehë këtë krim, tha kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski gjatë vizitës së sotme në Sveti Nikoll, duke iu përgjigjur pyetjes së gazetarëve për skandalin në Onkologji.

Mickoski theksoi se qeveria beson se nëse e fshehin rastin do të shpëtojnë veten dhe autorët e këtij krimi, por u tha se pas ndryshimit të pushtetit të gjithë ata që morën pjesë në krim do të mbajnë përgjegjësi.