Mickoski: Uron qytetarët për festat e krishtlindjeve dhe Vitit të Ri (VIDEO)

“Deri në vitin 2021, ju uroj që të ruani shëndetin tuaj dhe të mblidhni forcë, sepse do të jetë një vit ndryshimi që do t’ju sjellë më shumë kënaqësi, rritje të gëzimit dhe lumturisë, e cila gjë gjithmonë ndjek trimat. Ju uroj fat dhe gëzuar festat e Vitit të Ri dhe Krishtlindjeve! Të jemi të gjallë dhe të shëndetshëm, të jetojë Maqedonia!, ka shkruar në mbishkrimin e videomesazhit të tij”, ai./ora24.tv/

https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/videos/258170762512361/