MPB: 349 gjoba për mosmbajtjen e maskës

Shkup – Në 24 orët e fundit në të gjithë territorin e vendit tonë janë regjistruar 349 kundërvajtje për mosmbajtjen e maskës. lajmëron tv21.tv

Nga Minsitria e Punëve të Brendshme apelojnë deri te të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim mbrojtje nga virusi korona./ora24.tv/