MPB vazhdon të shqiptoj gjoba për mosmbajtje të maskës

Shkup  – Gjatë 24 orëve të fundit, në gjithë territorin e vendit janë regjistruar 370 shkelje për mosmbajtje të maskës për mbrojtje nga Covid-19, njofton Zhurnal.mk

Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim mbrojtjen nga pandemia Covid-19./ora24.tv/