Ndalohen për 48 orë dy edukatoret që dyshohet se rrahën 3-vjeçarin në çerdhe

Policia e Kosovës njofton se janë ndaluar në paraburgim 48 orë dy prej të dyshuarave në rastin e keqtrajtimit të 3-vjeçarit në çerdhen “Gëzimi Ynë” në Fushë Kosovë.

Sipas njoftimit, të dyshuarat janë N.M., 64-vjeçare si dhe N.H., 56-vjeçare.

Ato janë ndaluar nën dyshimet për veprën penale “Keqtrajtimi gjatë ushtrimit të detyrës zyrtare ose autorizimeve publike”.

“Pas përfundimit të fazës preliminare të veprimeve hetimore, me rekomandimin e prokurorit të shtetit, policia inicioi një hetim në drejtim të veprës penale “Keqtrajtimi gjatë ushtrimit të detyrës zyrtare ose autorizimeve publike”, dhe me aktvendim mbi ndalimin e personit të dyshuar të nxjerrë nga ana e prokurorit të shtetit ndaj të dyshuarave; N. M, femër, 64 vjeç, shtetase e Republikës së Kosovës, si dhe N. H, femër, 56 vjeç, shtetase Republikës së Kosovës, u shqiptua masa e ndalimit prej 48 orësh”, thuhet në njoftimin e Policisë së Kosovës./Syri.net